Ruilen & Retourneren:

Het kan natuurlijk onverhoopt gebeuren dat uw aankoop niet past of niet aan uw verwachtingen voldoet. In dat geval kunt u ervoor kiezen het artikel te retourneren, of te ruilen voor iets anders. Hiervoor gelden wel een paar regels:

  1. Artikel moet binnen 14 dagen na ontvangst door de koper worden teruggezonden. 
  2. Artikel moet in oorspronkelijke staat geretourneerd worden, dus niet gedragen anders dan tijdens het passen!
  3. Alle labels, tags en etiketten moeten nog ongeschonden aan het artikel vast zitten.
  4. Wij storten het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug op uw rekening, ook als u het in de winkel terugbrengt.
  5. De kosten (en risico’s) van de retourzending naar ART Enschede zijn zowel binnen als buiten Nederland voor eigen rekening.
  6. In overleg kan een artikel later dan 14 dagen worden teruggezonden. Alleen storten wij dan geen geld meer terug, maar krijg je een tegoedbon voor de winkel.
  7. Artikelen die in de "SALE" gekocht zijn kunnen NIET geruild worden.

 

U kunt de ontvangen artikelen binnen 14 werkdagen aan ons retourneren. Deze termijn van 14 werkdagen gaat in op het moment dat de artikelen door u zijn ontvangen. U voldoet aan deze termijn door de artikelen tijdig aan ons te verzenden. De kosten en risico's van deze retourzending zijn voor eigen rekening.

Hoe te handelen: vul onderstaand contactformulier in en motiveer de terugzending: bv. artikel past niet (te groot, te klein, te lang of te kort), de kwaliteit voldoet niet (beschadigd), het verkeerde artikel is geleverd, of een andere reden. Vermeld tevens het IBAN-nummer waarop wij het aankoopbedrag kunnen (terug)storten.

Stuur de artikelen terug naar onderstaand adres:

Retourneeradres:

Poortman Mode

Loostraat 11

6681 AH Bemmel, Nederland