POORTMAN MODE TEAM

 

"Hallo ik ben Jacqueline Pijfers, moeder van een volwassen zoon en dochter en de trotse oma van 5 kleinkinderen. Ik werk sinds 2015 in deze mooie winkel. Ik heb veel ervaring in de verkoop van damesmode en accessoires.

Ik vind het heerlijk om druk te zijn met mijn klanten en werk ook erg graag met de oudere dames die we hier ontvangen. Het afspelden van kleding en het 'op maat' bedienen van deze specifieke doelgroep, zie ik als een enorme uitdaging.

In Bemmel met de jaarlijkse modeshow, ben ik in ieder geval 1 van de modellen om te zien hoe kleding te dragen is voor deze doelgroep"

 

POORTMAN MODE TEAM

POORTMAN MODE TEAM

 

 

"Mijn naam is Jessica Derks. Sinds twee jaar werk ik bij Poortman mode in Bemmel. Ik zit echter al 22 jaar in dit vak. Mijn ervaring is dat ieder mens uniek is met persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten. Door dit te herkennen, te benoemen en te stimuleren, door mij behulpzaam en respectvol op te stellen, hoop ik samen met de klant tot een passende keuze te komen.

Mijn streven is dat iedereen blij, gelukkig en mooi de winkel uitgaat.

Lieve groet Jessica"


"Mijn naam is Saskia Nijkamp. Ik ben sinds 2015 de trotse eigenaresse van deze mooie winkel! In 1985 ben ik in het Radboud ziekenhuis als kinderverpleegkundige gaan werken en ik heb na 23 jaar de overstap gemaakt naar de kleding. Sinds 2002 ben ik al actief met het runnen van o.a. ART Utrecht, Art Deventer en ART Zwolle. Er kwamen winkels bij, er gingen winkels af. In 2008 definitief de overstap gemaakt. Sinds augustus 2020 ben ik als zelfstandig ondernemer verder gegaan, met ART Enschede en Poortman Mode.

Ik werk in beide winkels en ben erg trots op "mijn dames" die er alles aan doen om samen met mij deze winkels tot een succes te maken."

 

POORTMAN MODE TEAM